Súlyozott Számtani Átlag

bubbajoesbq.com

otp-takaréktár-utca

millió Ft - Millió forintban add meg az összeget Esetleges építmény területe (m²): Akadálymentesített: mindegy igen Légkondicionáló: mindegy van Kertkapcsolatos: mindegy igen Panelprogram: mindegy részt vett Gépesített: mindegy igen Kisállat: mindegy hozható Dohányzás: mindegy megengedett Városrészek betöltése... Hogy tetszik az

Balatonalmádi kiadó ingatlanok, kiadó ingatlan Balatonalmádiban

Balatonalmádi Vízparti, közvetlen vízparti, valamint vízparti jellegű eladó balatoni ingatlanok, eladó vízparti ingatlan, - ház, - lakás, - nyaraló, - hétvégi ház, - üdülő, - apartman, - telek, - egyéb eladó vízparti ingatlan Balatonalmádiban, Balatonalmádi közelében Nincs megfelelő ingatlan!

Telepuelesek

192 675 000 Ft Tulajdonságok 3 üvegezésű ablakok Balatoni ingatlan Panorámás Víz közeli Közművek Csatorna bekötve Gáz bekötve Központi gázfűtés Vezetékes víz bekötve Villany bekötve Extrák Egyéb parkoló Garázs Internet Telefon Hasonló ingatlanok ebben a kategóriában 211 025 000 Ft Kód: 33425 Hasznos alap: 188 m 2 Telekméret: 5930 m 2 Szobák: 3 Rendezett családi ház, gyönyörű birtokkal eladó. Bővebben 179 000 000 Ft Kód: 33407 Hasznos alap: 143. 66 m 2 Telekméret: 908 m 2 Szobák: 3 Vonyarcvashegyen, új építésű, kiemelkedő minőséggel kivitelezett családi ház eladó. Bővebben 181 665 000 Ft Kód: 33282 Hasznos alap: 200 m 2 Telekméret: 800 m 2 Szobák: 4 Gyenesdiáson, a strandtól öt perc sétára, csendes, nyugodt környezetben mediterrán stílusú, ízléses családi ház eladó. Bővebben 225 000 000 Ft Kód: 33419 Hasznos alap: 279. 24 m 2 Telekméret: 580 m 2 Szobák: 4 A Balaton északi partján újonnan épülő családi ház, csodás panorámával eladó. Bővebben

Eladó balatonalmádi ingatlanok

ingatlan balaton eszaki part telepuelesek

Elado

Valójában óriási múltra visszatekintő szénsav gyár, ami már régóta nem üzemel. A terület 16000 nm-n fekszik és felépítmények sorozata áll rajta. Jó része felújításra szorul, azonban a jelenlegi tulajdonos kisebb csodát hozott létre. Most egy teljesen felújított építményben vegyesbolt működik, olyan haszonnal, ami egy négytagú család létfenntartását biztosítja, azonban ez még csak a kezdet, ugyanis a másik ingatlan magában foglal egy dohány boltot, kocsmát, hatalmas vendég-fogadó termet, ahol akár esküvő lebonyolítására is alkalmas lehetőséget biztosít és fent az emeleten 80%-ban elkészült lakást, vagy vendégházat, ami szintén jó állapotnak örvend. A nagy terem jelenleg konferencia asztalt, biliárd, illetve csocsót tartalmaz. Továbbá egy kétszintes épület alkalmas akár 6-8 lakás kialakítására. A telken megtalálható ingatlanok a következők: irodaház, öltözők, ipari létesítmények stb. Természetesen minden közmű megtalálható az éppen használt jesen felújított, hivatalos külön trafóházzal rendelkezik ez a komplexum!

Terkepe

A terület hátsó részén elkerítve, egy 11 tagú lovakból álló ménes é ár minimálisan alku képes! Csere, illetve balatoni nyaraló beszámítása szóba jöhet. Természetesen az ár tartalmazza a vegyesbolt áru készletét. Kérem, csak fantáziát látó, vállalkozó szellemű komoly érdeklődők jelentkezését várom, ha felkeltettem az érdeklődését hívjon bizalommal! Kecskeméten fantasztikusan szép és kényelmes lakóház együttes (kastélynak is nevezhetjük! ) nagy úszómedencével, szaunával, szoláriummal, konditeremmel fallabda, tenisz és falmászó pályával eladó. Az épületek állapota majdnem új, a mai kor követelményeinek megfelelő. Az épület-együttes (kastélyok) két lakóépületet jelent, a feszített víztükrű úszómedence két oldalán állnak. Az egyik épület 6 szobás 512, 5 m2-es, a másik épület 4 szobás 435, 8 m2 + nappalik. Az épületek alatt mélygarázsok vannak. Az ingatlan csendes kertvárosi övezetben helyezkedik el. Keszthely központi részén, de mégis csendes utcában eladó egy lakóház. Az épület téglából épült, jelenleg átalakítás alatt áll.

Családi ház    Panorámás, Balatoni ingatlan. A Balaton északi partján, csendes utcában, tágas telken ízléses családi ház eladó. - Kód: 33421

Egy működö képzőművészeti galéria is található benne. Az épületet felújították, um. : - a bejárati ajtókat kicserélték, - a padlásteret leszigetelték, - tetőt kicserélték, lindab cseréplemezzel látták el. Van benne 2 db tárolóhelység, melyek egyenként 20 m2-ek, továbbá egy 20 m2-es fedett kerti tároló. Tehát a teljesített igéretek: külön bejárat, panoráma, vízközeli fekvés, teljes közmű. Az épületben egy Kortárs Képzőművészeti Galéria is működik. Az ingatlant megtekinteni kizárólag a hatályos járványügyi előírásokban előírt szabályok szerint lehetséges. Békés, csendes alkotómunkára alkalmas. Az ár: készpénzzel rendelkező vevőket várunk! Eladó egy mezőgazdasági jellegű, szántó művelési ágú ingatlan Zánka mögött, közel a faluhoz, aszfaltúton megközelíthető. Jelenleg nincs művelve. A Balaton part közel van. Az árból engedünk. Áresés! Szigliget központjában eladó egy nagyon szép ingatlan, családi háznak vagy nyaralónak is alkalmas. Két lakrészből áll, földszinti és emeleti elhelyezkedéssel.

Továbbá a hozzátartozó telken 2 db mély vizű kút található. A telken rengeteg gyümölcsfa található, egy kemence is, a gyümölcsös egy család megélhetését is biztosítaná. Az ingatlan 3 helyrajzi számon fekszik. Van lehetőség az ingatlan megosztására is, hátsó bejárat is csatlakozik az ingatlanhoz, onnan is meg lehet közelíteni. A megadott ár, irányár! Eladó egy fél négyzetkilométer alapterületű parádi erdő, vegyes fával. A 2021 évben elkészül az erdőterv. Erdőtervi lapokon lehet megnézni az itt növő fákat. Több száz köbméter vágásérett erdőrészek is vannak. A fafajták tölgy, kőris, stb. A Balaton északi partján, Aszófőhöz közel, eladó egy nagy telek, szőlőművelésre a legjánlottabb. A Tihanyi félsziget is látszik, továbbá a Balaton is igen közel van. Egy út is van szinte mellette, elektromosság is könnyen elérhető, hasonlóan mint az ivóvíz. Építés: 5 ha. -tól beépíthető Az árból egy nagyon kicsit enged az eladó. Csak nálam! Monoszló mellett eladó egy külterületi ingatlan, a művelési ága legelő, a HÉSZ értemében Má-2 kategóriának minősül.
  • Ingatlan balaton eszaki part hegyei
  • Időkép gyula 30 napos előrejelzés ejelzes győr
  • Ingatlan balaton eszaki part ii
  • Ingatlan balaton eszaki part varosai
  • Ingatlan balaton eszaki part 2
  • Balaton eszaki part elado ingatlan

A ház abszolút száraz, kényelmes, udvar, garázs, kis parkosított kert áll rendelkezésre, továbbá az összes közműn kívül a napenergiát is hasznosítjálenleg ketten lakják, az éves rezsiköltség az 500 ezer forintot nem haladja meg. Az állapota jó, mondhatni kitűnő! Az udvarban garázson kívül egyéb helységek is vannak, melyeket különféle célokra lehet hasznosítani, üzleti célra is, akár panzió működtetésére is. A méreténél fogva nagyobb családoknak, több generációnak is kényelmes. A tulajdoni viszonyai rendezettek. Eladó Isaszeg külterületén, Dány irányában 11. 568 m2 területű kivett udvar és szántó, 3%-os beépítési lehetőséggel. A telek körbe bekerített, szép panorámával rendelkezik a Gödöllői dombságra. Ipari áram, 50 m2-es szennyvíztároló tartály, 65 m mély kiváló ivóvíz minőségű fúrt kút található. Az ingatlan aszfalt útról megközelíthető. Lovarda és lakóházak a vonzáskörzetében. Ideális befektetési lehetőség akár Gödöllő, akár Budapest közelsége miatt. Mihályiban, Kapuvártól 12 km-re, Csornától 17 km-re eladó egy mezőgazdasági célú ingatlan komplexum!

Balatonalmádi Balatonalmádi kiadó ingatlanok, kiadó ingatlan, - ház, - lakás, - nyaraló, - hétvégi ház, - üdülő, - apartman, - telek, - egyéb kiadó ingatlan Balatonalmádiban, Balatonalmádi közelében Nincs megfelelő ingatlan!